Hoe Snapmaker kan helpen om uw Etsy Side bedrijf te starten

“Sommige dingen die ik heb gemaakt waren voor plezier en persoonlijk gebruik, maar veel dingen die ik heb gemaakt, zijn voor mijn Etsy-winkelklanten. Het rendement op de investering kwam erg snel. Alles wat de machine nu maakt, is puur winst.

Etsy is een wereldwijde online marktplaats waar mensen samenkomen om unieke items te maken, verkopen, kopen en verzamelen. Het helpt een community van verkopers om hun ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven.

Duizenden mensen zoals u gebruiken de Snapmaker om de wereld van het maken te verkennen, te maken en te delen. Ryan Kalk is één van onze eerste gebruikers. Hij omschrijft zichzelf als “ingenieur overdag. Maker s nachts.

Onlangs ontwierp en CNC-bewerkte hij meer dan 50 machinelabels voor een klant!"’

"Van beroep ben ik een mechanisch ingenieur die een professionele dagtaak heeft om nieuwe producten te ontwikkelen. Mijn dagelijkse baan kan soms erg stresserend zijn en de beste manier om tot rust te komen is wat tijd in mijn werkplaats door te brengen met het maken van items met alleen mijn handen en gereedschap. Wat begon als een weekendhobby, is langzaam uitgegroeid tot een kleine bijverdienste.

"Ik heb deze gloeidraad moduelehendel ontworpen om de hoeveelheid kracht die nodig is om de knop een tijdje ingedrukt te houden te verminderen."

"Ik heb ook veel ontwerpen voor mijn klanten met een laser gegraveerd via mijn Etsy-winkel."

U kunt de Snapmaker gebruiken als hulpmiddel voor kleine bedrijven. Het kan u helpen om nieuwe ideeën te ontdekken en ze fysiek tot leven te brengen.

Klik hier om de ontwerpen van Ryan voor de Snapmaker te bekijken.

Bedankt dat u ons volgt en we kijken ernaar uit om dit jaar meer verhalen en interessante ideeën met u te delen! Stuur een e-mail naar press@snapmaker.com als u interessante verhalen hebt die u met andere Snap Makers wilt delen.

Groetjes,
Het Snapmaker-team

“Sommige dingen die ik heb gemaakt waren voor plezier en persoonlijk gebruik, maar veel dingen die ik heb gemaakt, zijn voor mijn Etsy-winkelklanten. Het rendement op de investering kwam erg snel. Alles wat de machine nu maakt, is puur winst.

Etsy is een wereldwijde online marktplaats waar mensen samenkomen om unieke items te maken, verkopen, kopen en verzamelen. Het helpt een community van verkopers om hun ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven.

Duizenden mensen zoals u gebruiken de Snapmaker om de wereld van het maken te verkennen, te maken en te delen. Ryan Kalk is één van onze eerste gebruikers. Hij omschrijft zichzelf als “ingenieur overdag. Maker s nachts.

Onlangs ontwierp en CNC-bewerkte hij meer dan 50 machinelabels voor een klant!"’

"Van beroep ben ik een mechanisch ingenieur die een professionele dagtaak heeft om nieuwe producten te ontwikkelen. Mijn dagelijkse baan kan soms erg stresserend zijn en de beste manier om tot rust te komen is wat tijd in mijn werkplaats door te brengen met het maken van items met alleen mijn handen en gereedschap. Wat begon als een weekendhobby, is langzaam uitgegroeid tot een kleine bijverdienste.

"Ik heb deze gloeidraad moduelehendel ontworpen om de hoeveelheid kracht die nodig is om de knop een tijdje ingedrukt te houden te verminderen."

"Ik heb ook veel ontwerpen voor mijn klanten met een laser gegraveerd via mijn Etsy-winkel."

U kunt de Snapmaker gebruiken als hulpmiddel voor kleine bedrijven. Het kan u helpen om nieuwe ideeën te ontdekken en ze fysiek tot leven te brengen.

Klik hier om de ontwerpen van Ryan voor de Snapmaker te bekijken.

Bedankt dat u ons volgt en we kijken ernaar uit om dit jaar meer verhalen en interessante ideeën met u te delen! Stuur een e-mail naar press@snapmaker.com als u interessante verhalen hebt die u met andere Snap Makers wilt delen.

Groetjes,
Het Snapmaker-team

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .

Houd er rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Back to the top
Dutch